Home » Particulieren / PGB

Particulieren / PGB

Uw persoonlijke zorg aan huis!

Zovie staat voor zorg en leven. Zovie bemiddelt dagelijks tussen zelfstandige zorgprofessionals en de klant en helpt u bij het vinden van uw zorgverlener. U kunt met elke zorgvraag, langer dan drie uur aangesloten zorg, bij Zovie terecht. Wij werken met een team van zorgprofessionals waaruit u een keuze kunt maken. Op die manier weet u dat er bij Zovie altijd een zorgverlener aanwezig is waarmee het klikt. Of u nu jong of al wat ouder bent, Zovie heeft voor u de juiste zorgverlener.

Zorg op maat

Bij Zovie kunt u terecht voor elke zorgvraag die langer dan drie uur duurt.
Wij hebben een team van zorgprofessionals waaruit u kunt kiezen, zodat u altijd een zorgverlener vindt waarmee het klikt. Of u nu jong of wat ouder bent, Zovie heeft de juiste zorgverlener voor u.

Professional op maat

Niemand weet beter welke zorg bij u past dan uzelf. Bij Zovie bepaalt u dan ook hoe deze zorg er voor u uitziet. Om uw wensen en behoeften in kaart te brengen, starten wij met een kennismakingsgesprek. Om voor u de best passende zorgverlener te vinden, komen wij op basis daarvan met een voorstel voor een of meerdere kandidaat-zorgverleners. Hierna volgt de persoonlijke kennismaking bij u thuis. In de meeste gevallen is er gelijk een juiste match. Als dat niet het geval is, stelt Zovie een andere kandidaat aan u voor. Pas wanneer u akkoord bent, start de zorgverlener bij u thuis.

Persoonlijke zorg

U kiest bij Zovie altijd een zorgverlener waar u zich prettig bij voelt. Zovie heeft een groot netwerk en kent ieder zorgverlener persoonlijk. Al onze zorgverleners zijn in staat om warme en professionele zorg te leveren. Ze hebben vooraf een uitvoerige selectieprocedure ondergaan. Daarnaast zijn zij in het bezit van het Kiwa-keurmerk of staan zij ingeschreven in het kwaliteitsregister.

Voordelen

 

  • Eigen regie
  • Persoonlijke aandacht voor uw wensen en behoeften
  • Zelf uw zorgverlener kiezen
  • Toetsing van tevredenheid

Veelgestelde vragen

Hoe wordt de kwaliteit van de zorgprofessionals gewaarborgd?
Add icon

Nieuws

Algemeen

Zovie maakt grote stap voorwaarts

Zovie is deze maand gestart met de implementatie van een nieuw softwarepakket, waarmee de dienstverlening aan zowel opdrachtgevers als zorgprofessionals een enorme sprong vooruit gaat maken.