Home » Over ons

Wie wij zijn en wat we doen

Zovie is als bemiddelingsorganisatie gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals in de zorg. Wij zijn onder andere actief in de ouderenzorg, thuiszorg en de palliatieve zorg. Zovie is een partner in het maken van de juiste match tussen opdrachtgevers en de flexibele zorgprofessionals. Daarnaast beschikken wij over de juiste kennis van wet- en regelgeving. Zovie ontzorgt zodat u als opdrachtgever of als zorgprofessional zich kunt richten op de core business, de zorg.

Door onze persoonlijke aandacht, kijken wij vooruit op de verwachtingen van zorgprofessionals en opdrachtgevers!

Zovie verbindt

Zovie staat voor continue ontwikkeling in kwaliteit en professionaliteit. Al ruim vijf jaar bewijst Zovie zich in haar regionale rol. Iedere match ontstaat met onze persoonlijke tussenkomst. Daarbij adviseren en faciliteren wij de zorgprofessionals omtrent zorg en ondernemen. Wij investeren in het opbouwen en onderhouden van persoonlijk contact en binding.

 

 

De kracht van Zovie

De kracht van Zovie is dat wij beschikken over een ruim aanbod van gekwalificeerde zorgprofessionals en over een ruim aanbod uitdagende zzp’er-opdrachten. Zovie werft en matcht binnen de regio.

Werken bij Zovie

 Review zorgprofessional Monique
Mijn ervaring met Zovie is goed. Het is een warm bureau dat niet alleen oog heeft voor de professionele kant van het zzp-schap, maar ook geïnteresseerd is in de persoon achter de zzp'er.
Review zorgprofessional Elena
Sinds 2019 ben bekend geraakt met Zovie. Mijn eerste indruk was erg positief en warm. Bij Zovie staan ze voor persoonlijke en warme relaties. Ik voel mij gehoord, wordt gesteund door collega's en voel mij waardevol.
Review zorgprofessional Monique
Zovie zorgt voor betrokkenheid, helpt bij vraagstukken en regelt waar nodig ondersteuning. Zij vinden het belangrijk dat de diensten passend zijn en overleggen met opdrachtgevers voor eventuele aanpassingen.

Nieuws

Algemeen

Zovie maakt grote stap voorwaarts

Zovie is deze maand gestart met de implementatie van een nieuw softwarepakket, waarmee de dienstverlening aan zowel opdrachtgevers als zorgprofessionals een enorme sprong vooruit gaat maken.