Home » Zorgprofessionals (ZZP’ers) » Zovie Full Service

Zovie Full Service

Zelfstandig en toch niet alleen!

Zovie full service - zelfstandig en toch niet alleen

Jij kunt het meest betekenen in het leven van jouw cliënten als jij je helemaal kunt richten op de zorg. Zovie Full Service maakt het ondernemen makkelijker en ontzorgt jou. Als jouw zaken goed geregeld zijn, zorgt dat voor meer balans tussen werk & privé en kun je actief aan de slag met wat jij belangrijk vindt in het leven. Zo heb jij meer vrije tijd en een gerust gevoel! Zovie werkt samen met gerenommeerde partners die specialist zijn in hun vakgebied en heeft voor jou scherp onderhandeld over aantrekkelijke prijzen en voorwaarden.

 

Zovie opleidings- en trainingsprogramma
Als zorgprofessional is het een must om je te ontwikkelen en om bevoegd en bekwaam te blijven. Zovie Full Service biedt jou de mogelijkheid om aanvullende trainingen bij te wonen zodat jij nog meer allround wordt. Voor een volledig overzicht klik hier.

 

Financiële dienstverlening, het uitbesteden van jouw boekhouding en belastingaangiften
Krijg meer inzicht in jouw financiën, inkomsten en uitgaven. Voor Zovie zorgprofessionals vanaf € 66,25 per maand voor:

  • Verzorgen van jouw jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting
  • Verzorgen van jouw digitaal aangeleverde administratie
  • Aangifte omzetbelasting per kwartaal
  • Samenstellen en uitbrengen van de jaarrekening

Voor meer informatie klik hier.

 

Verzekeringen ondernemers & privé
Een collectieve afspraak voor jouw beroepsverzekeringen in een zorg verzekeringspakket. Zo ben je verzekerd tegen bedrijfsaansprakelijkheid, beroepsrechtsbijstand en ongevallen. Naast de beroepsverzekeringen (deze zijn een must als je als ZZP-er werkzaam bent) kun je ook al jouw privéverzekeringen hier onderbrengen. Met een pakketkorting oplopend tot 10% én een vrijblijvende hypotheek scan. Voor meer informatie klik hier.